Dobri rezultati Bambi-Sokola na međunarodnomn turniru „Stopama Save Miloševića“

01. juna 2014. 058.ba

Bambi-Soko na turniru Sava Miloševića

USPJEŠAN NASTUP U IZUZETNO JAKOJ KONKURENCIJI

VIŠEGRAD – U Johovcu kod Bijeljine, 31. maja je održan sedmi po redu međunarodni turnir u malom fudbalu za mlađe kategorije pod nazivom „Stopama Save Miloševića“, na kome su učestvovale i dvije selekcije Bambi-Sokola, sportske sekcije Srpskog sokolskog društva „Soko“ Dobrun-Višegrad.

Na turniru je učestvovalo 80 ekipa iz Srbije, Hrvatske, Slovenije, Crne Gore, Makedonije i Bosne i Hercegovine, sa 1.000 mladih, talentovanih fudbalera 2002. i 2001. godišta.

Bambi-Soko na turniru Sava Miloševića

– U ovako jakoj konkurenciji, uz učešće poletaraca najpoznatijih fudbalskih ekipa sa prostora bivše Jugoslavije, naši mladi fudbaleri ostvarili su zapažene rezultate. Naša selekcija 2002. godišta zauzela je peto mjesto, dok je mlađa selekcija 2001. godišta bila deseta, izjavio je član uprave Bambi-Sokola, Aleksandar Govedarica.

U konkurenciji mladih fudbalera 2002. godišta prvo mjesto je osvojila ekipa Crvene Zvezde iz Beograda, drugi je bio OFK Beograd, a treća ekipa Mladosti iz Rogatice.

Crvena Zvezda je bila najbolja i u konkurenciji 2001. godišta, ispred Budućnosti iz Podgorice i Radnika iz Bijeljine.

O jačini ovog najprestižnijeg turnira najbolje svjedoči lista ekipa koje su učestvovale: Partizan, Zrvena Zvezda, Rad, OFK Beograd iz Beograda, zatim Zemun, Olimpija iz Ljubljane, Budućnost iz Podgorice, Vojvodina iz Novog Sada, Zrenjanin, Loznica, Osijek, Rijeka, Velež iz Mostara, Radnik iz Bijeljine, Proleter iz Johovca, Sloboda Tuzla, Piksi Pale, Željezničar Sarajevo, Mladost Rogatgica, Bambi-Soko Dobrun-Višegrad, Dinamo Zagreb, Bambi Zrenjanin, Vardar Skoplje, Borac Banja Luka i brojne druge ekipe.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , ,