Dragana Stojanović u „Zvezdama Granda“

12. juna 2014. 058.ba

Dragana Stojanovič iz Čajniča

ČAJNIČE – Na audiciji za sezonu „Zvezde granda 2014–2015“ održane u Sarajevu 9. juna 2014. godinem učenica trećeg razreda Gimnazije srednjoškolskog centra „Petar Petrović Njegoš“ Čajniče Dragana Stojanović prošla je direktno na takmičenje koje počinje u Beogradu na jesen.

„Ljubav prema muzici traje još od malih nogu. Prvi put sam se prijavila sa 11 godina na takmičenje „Pjevači–amateri“ u Čajniču gdje sam osvojila prvo mjesto. Narednih godina bavljenjem folklorom moji nastupi su bili češći a i mimo toga učestvovala sam na raznim priredbama kulturnog karaktera.

S obzirom da sam iz malog grada na audiciju sam se prijavila da bih pokazala svoj talenat i pred većim audotorijumom. Zadovoljna sam dosadašnjim postignutim rezultatom, smatram da je to veliki uspjeh za početak, potrudiću se da se i dalje predstavljam u što boljem svjetlu“ – rekla je Dragana.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Gordana Tadić

Rođena 14. septembra 1988. godine u Čajniču. Osnovnu i srednju školu završila u Čajniču. Godine 2012. diplomirala na Filozofskom fakultetu na Palama, odsjek Žurnalistika, te stekla zvanje diplomirani novinar.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Gordana Tadić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,