„Grdana – zla vila 3D“ i „Atomski zdesna“ u bioskopu u Rogatici

11. јуна 2014. 058.ba

ROGATICA – U četvrtak, 12. juna, u bioskopu Centra za kulturu u Rogatici biće prikazani filmovi „Grdana – zla vila 3D“ i „Atomski zdesna“.

 

Grdana – zla vila 3D [18:00]

Film-Grdana

IZVORNO IME: Maleficent
REŽIJA: Robert Stromberg
ULOGE: Angelina Jolie, Elle Fanning, Sharlto Copley
ŽANR: drama, avantura, fantazija
TRAJANJE: 97 min.

SADRŽAJ FILMA:
Grdana je bila lijepa mlada žena dobra srca koja je odrasla u idiličnom i mirnom šumskom kraljevstvu. Jednog dana vojska je napala njenu zemlju i zaprijetila harmoniji zajednice. Grdana tada odlučuje biti najveći zaštitnik i borac protiv napada, ali upravo taj čin donosi joj veliku nepravdu, njeno dobro i hrabro srce pretvoreno je u hladni kamen.

 

Atomski zdesna [20:00]

Film-Atomski zdesna

IZVORNO IME: Atomski zdesna
REŽIJA: Srđan Dragojević
ULOGE: Srđan Todorović, Tanja Ribić, Bojan Navojec, Brane Šturbej, Branko Đurić, Mira Banjac, Nataša Janjić, Goran Navojec
ŽANR: komedija, drama
TRAJANJE: 94 min
GODINA: 2014

SADRŽAJ FILMA:
U filmu Atomski zdesna Beograđanin Mladen (Srđan Todorović) najuspješniji je prodavač time sharing apartmana u čitavoj regiji, šarmantan i bez skrupula. Glavni menadžer prodaje, Metod (Brane Šturbej) dodjeljuje Mladenu nemoguće klijente, bivšeg ratnog veterana iz Bosne Omera (Branko Đuric) i njegovu ženu Maju (Nataša Janjić), jer je saznao da ga supruga Sonja (Tanja Ribić) vara s Mladenom…

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: