Maturanti primili diplome [VIDEO]

Tekst i foto Sreten Mitrović - 17. juna 2014. 058.ba

Diplome za maturante u Rogatici

ROGATICA – Devedeset sedam od ukupno 117 učenika iz ovogodišnje generacije maturanata Srednjoškolskog centra „27. januar“ u Rogatici na prigodnoj svečanosti, danas je primilo diplome o završenoj srednjoj školi.

Diplome za maturante u Rogatici

Među njima je 12 odličnih učenika koji su radi odličnog učenja i primjernog vladanja bili oslobođeni maturskih ispita. Predvodila ih je Marija Lošić, budući ekonomski tehničar, kao učlenica generacije, i „vukovci“, Konstantin Ćuzulan i Anđela Razdoljac.

Nije „vukovac“ ali je kao odličan učenik diplomu iz ruku razrednog starješine Sandre Jakovljević primio i Božo Mišković. Zanimljivo je da se Božo osposobio za zanimanje bravar i trogodišnje školovanje okončao sa odličnim uspjehom što dugo godina nije uspjevalo ni jednom učeniku koji se spremao za tzv. radnička zanimanja. Otuda i posebne čestitke ovom vrijednom učeniku i sigurno dobrom radniku ako ostane u svom zanimanju.

Diplome za maturante u Rogatici

Čestitke za uspješno okončano srednješkolsko obrazovanje svim maturantima uputio je v.d. direktora Centra Stevo Dokić, uz napomenu da je ovo bila generacija suprotnosti i sličnosti, i najboljim uručio prigodne nagrade u ime Nastavničkog vijeća i Uprave Centra.

Diplome za maturante u Rogatici

Prigodne nagrade u knjigama i novcu najboljim učenicima uručio je i načalnik opštine Tomislav Puhalac. Učenica generacije dobila je 300 maraka. „vukovci“ su dobili po 200, a 100 maraka dobila je Marija Stjepanović iz 4/4 razreda (ekonomski tehničari), koja za svih četiri godine srednjoškolskog obrazovanja nije imala ni jedan opravdan ili neopravdan izostank.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , , ,