Milad Obrenović promoviše dvije zbirke pjesama osnovcima u Rogatici

11. juna 2014. 058.ba

Knjiga Milada Obrenovića

PROMOCIJA UZ RECITATORE IZ VIŠEGRADA

ROGATICA – U četvrtak, 12. juna u holu Osnovne škole „Sveti Sava“ u Rogatici, sa početkom u 19 časova, održaće se promocija dvije zbirke pjesama za djecu, „Ko je jajetu tata“ i „Čudo neviđeno“, poznatog književnog stvaraoca iz Rogatice, Milada Obrenovića.

Nakon izvanrednog nastupa na prmomociji njegove dvije zbirke u Višegradu Obrenović je na ovu promociju, pored kolega dječijih pjesnika, u goste pozvao i članove dječije recitatorsknje sekcije Narodne biblioteke „Ivo Andrić“ iz Višegrada.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , ,