Nestala starica pronađena mrtva

SRNA - Aleksandra Janković - 01. juna 2014. 058.ba

Stop policija

FOČA – Pejka Radović /85/ iz sela Vjernovići u opštini Foča, koja je nestala prije sedam dana, pronađena je danas mrtva na obali Drine, potvrđeno je Srni u fočanskoj policiji.

Starica se utopila u rijeci Tari, u blizini njenog sela u Mjesnoj zajednici Čelebići, a voda je odnijela sve do grada i izbacila na desnu obalu Drine u blizini fočanske Bolnice.

Njeno tijelo danas je primijetio jedan ribolovac i o tome odmah obavijestio policiju, a nedugo zatim rodbina je potvrdila da je riječ o Pejki Radović.

Starica je nestala u nedjelju, 25. maja, kada je iz sela otišla u obližnju šumu u sječu drva, a u njenu potragu bili su uključeni policija, rodbina i Gorska služba spašavanja.

Tijelo je nakon uviđaja preneseno u Bolnicu, a kako je Srni rečeno u policiji, nema potrebe za obdukcijom, s obzirom da je vidljivo da je smrt nastupila utapanjem i da porodica u to nema nikakvu sumnju.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , , ,