Održana konferencija beba u Čajniču

27. јуна 2014. 058.ba

Konferencija beba u Čajniču

ČAJNIČE – „Konferencija beba 2014“ održana je po drugi put u Čajniču na platou ispred Doma kulture „Filip Višnjić“ Čajniče s početkom u 8:30 časova čiji je organizator opština Čajniče u saradnji sa Ministarstvom porodice, omladine i sporta.

Generalni sponzor ove manifestacije su: brend higijenskih proizvoda „Violeta“ zatim sponzori d.o.o „Adria“ Višegrad, d.o.o. „Oniprom“ Goražde, a generalni pokrovitelj ove manifestacije je Radio Televizija Republike Srpske.

„Na konferenci beba 2014“ učešće je uzelo se oko četrdeset beba sa područja opštine Čajniče, na osnovu čega je izvršen izbor za najmlađu bebu, najstariju bebu i bebu sa najviše braće i sestara.

Konferencija beba u Čajniču

Za najmlađu bebu izabrana je Lončar Đurđina, za najsatriju bebu izabran je Ibrić Dado i za bebu koja ima najviše braće i sestara izabrana je Dejana Danilović.

Nagrade i poklon pakete uručili su predstavnici „Violete“. N ovoj manifestaciji posebnu pažnju su privukli članovi JU „Dječije obdanište“ Čajniče koji su svojom igrom i pjesmom obasjali ovaj događaj. Manifestacija je propraćena i pažnjom velikog broja, roditelja, sugrađana i starije djece.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Gordana Tadić

Rođena 14. septembra 1988. godine u Čajniču. Osnovnu i srednju školu završila u Čajniču. Godine 2012. diplomirala na Filozofskom fakultetu na Palama, odsjek Žurnalistika, te stekla zvanje diplomirani novinar.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Gordana Tadić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: