Održana konferencija beba u Čajniču

27.06.2014.

Konferencija beba u Čajniču

ČAJNIČE – „Konferencija beba 2014“ održana je po drugi put u Čajniču na platou ispred Doma kulture „Filip Višnjić“ Čajniče s početkom u 8:30 časova čiji je organizator opština Čajniče u saradnji sa Ministarstvom porodice, omladine i sporta.

Generalni sponzor ove manifestacije su: brend higijenskih proizvoda „Violeta“ zatim sponzori d.o.o „Adria“ Višegrad, d.o.o. „Oniprom“ Goražde, a generalni pokrovitelj ove manifestacije je Radio Televizija Republike Srpske.

„Na konferenci beba 2014“ učešće je uzelo se oko četrdeset beba sa područja opštine Čajniče, na osnovu čega je izvršen izbor za najmlađu bebu, najstariju bebu i bebu sa najviše braće i sestara.

Konferencija beba u Čajniču

Za najmlađu bebu izabrana je Lončar Đurđina, za najsatriju bebu izabran je Ibrić Dado i za bebu koja ima najviše braće i sestara izabrana je Dejana Danilović.

Nagrade i poklon pakete uručili su predstavnici „Violete“. N ovoj manifestaciji posebnu pažnju su privukli članovi JU „Dječije obdanište“ Čajniče koji su svojom igrom i pjesmom obasjali ovaj događaj. Manifestacija je propraćena i pažnjom velikog broja, roditelja, sugrađana i starije djece.