Održana manifestacija „Rastimo uz ples“

02. juna 2014. 058.ba

Rastimo uz ples u Čajniču

ČAJNIČE – U okviru organizacije „Dječija plesna asocijacija Beograd“ i JU „Dječije obdanište“ Čajniče povodom „Međunarodnog dana djeteta„ 1. juna 2014. godine održana je manifestacija „Rastimo uz ples„ u kome su učestvovali mališani JU „Dječijeg obdaništa„ i Osnovne škole „Jovan Dučić„ iz Čajniča.

Manifestacija je održana na platou ispred Doma kulture „Filip Višnjić„ Čajniče s početkom u 12,00 časova.

Mališani su se zajedno sa svojim vaspitačima i učiteljima predstavili sa dvanaest plesnih tačaka. Svojim plesom oduševili su sugrađane koji su propratili manifestaciju u velikom broju.

Po završetku manifestacije svi učesnici sa svojim vaspitačima i učiteljima su dobili uvjerenja za učestvovanje u ovoj manifestaciji.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Gordana Tadić

Rođena 14. septembra 1988. godine u Čajniču. Osnovnu i srednju školu završila u Čajniču. Godine 2012. diplomirala na Filozofskom fakultetu na Palama, odsjek Žurnalistika, te stekla zvanje diplomirani novinar.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Gordana Tadić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , ,