OK Fest – poziv za volontere

ferijalnirs.com - 12. juna 2014. 058.ba

OK Fest Tjentište

FOČA – U cilju afirmacije i angažovanja mladih, sa područja opštine Foča, FERS će u saradnji sa partnerima Omladinski pokret Foča organizovati intervju za zainteresovane mlade volontere (starije od 18 godina) sa područja ove opštine, koji će biti angažovani tokom trodnevne realizacije „OK Fest-a“ na Tjentištu u organizaciji, realizaicji i pravovremenom sprovođenju svih planiranih aktivnosti ovog događaja.

Prijava i intervju sa volonterima održaće se u sali društveno-političkih organizacija – zgrada opštine Foča u petak 20.06.2014. sa početkom u 16:00. Svi zainteresovani potrebno je da sa sobom ponesu lični dokument (ličnu kartu ili pasoš).

RAD SA VOLONTERIMA I PRIPREMA: Svi odabrani volonteri/ke će proći obuku, jedan sastanak gdje će volonteri dobiti instrukcije i biti upoznati sa dataljama organizacije i obaveza tokom trajanja festivala. O tačnom vremenu i mjestu odabrani volonteri/ke će biti naknadno obavješteni.

VRIJEME ANGAŽOVANJA: Očekujemo da se volonteri uključe tri dana (04/05/06 juli), a broj sati tokom kojih će biti angažovani po danu je 6h. Organizator će obezbjediti prevoz na relaciji: Foča – Tjentište – Foča i 1 (jedan) obrok.

PROFIL VOLONTERA: mladi ljudi iz Foče, stariji od 18 godina. Nije neophodno nikakvo dodatno znanje ili vještina za obavljanje ovog posla. Bitno je samo da volonteri žele da nauče i da pomognu. Sve potrebne informacije volonteri će dobiti na obuci, a u toku programa će imati podršku koordinatora volontera. Ako biste mogli da se uključite kao koordinatori smjene, uslov je da ste ranije bili koordinator/ka bilo kakve grupe, što ćete i navesti na intervjuu.

ŠTA VOLONTER MOŽE DA OČEKUJE:
– da bude dio tima
– zanimljiva poznanstva i nove vještine u organizacionom smislu
– da bude dio dinamičnog, društveno angažovanog i kreativnog tima
– potvrdu o volontiranju i učešću

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , , ,