Srednjoškolci pokazali kako zaštiti životnu sredinu

Opština Foča - Nataša Miletić - 05. juna 2014. 058.ba

Srednjoškolci iz Foče-ekologija

FOČA – Povodom 5. juna Svjetskog dana zaštite životne sredine Opština Foča je danas, u okviru projekta „Održivi prekogranični razvoj opština Foča i Plužine“, organizovala školski događaj o zaštiti životne sredine u Srednjoškolskom centru i javni događaj o ovoj temi na trgu Kralja Petra, sa ciljem podizanja ekološke svijesti kod učenika i građana Foče.

U sklopu školske kampanje učenici su radili na uređenju školskog dvorišta. Farbali su klupe u školskom dvorištu, uredili travnjake i živu ogradu. Učenici su pogledali i zanimljiv edukativni film „Čovjek koji je sadio drveće“ na temu zaštite životne sredine.

Srednjoškolci iz Foče-ekologija

Istim povodom, na trgu Kralja Petra organizovana je javna kampanja gdje su učenici Srednjoškolskog centra dijeliti brošure, flajere i info letke upoznavajući sugrađane o važnostima Svjetskog dana zaštite životne sredine i koliko je bitno da se čuva životna okolina.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,