Tanja Marković u Tbilisiju – zlatna sredina

Opština Rogatica - 26. juna 2014. 058.ba

Tanja Marković za BiH

ROGATICA – Skokom od 5m i 90cm, u konkurenciji 15 skakačica, članica Kluba skakača Srpskog atletskog kluba „Rogatica“ i reprezentativka BiH Tanja Marković osvojila je 7. mjesto na Evropskom timskom prvenstvu, koje je proteklog vikenda održano u gruzijskom gradu Tbilisiju.

Inače, seniorska atletska reprezentacija BiH u muškoj i ženskoj konkurenciji zauzela je 8. mjesto, a učestvovalo je 15 reprezentacija. Za plasman se može reći da je bio očekivan s obzirom na više nego tešku finansijsku situaciju kako u samom Atletskom savezu BiH tako i u klubovima.

„Zadovoljna sam i nastupom i skokovima u Gruziji. Iskreno, i očekivala sam da budem u „zlatnoj sredini“. Okrećem se sada pripremama i nastupima na narednim takmičenjima, Balkanijadi u Rumuniji i Mosi-igrama u Novom Pazaru, gdje ću pokušati da oborim rekord igara u mom vlasništvu.

Zahvalila bih se za pomoć koja mi je pružena prilikom odlaska na takmičenje u Tbilisi od strane Opštinske uprave Rogatica na čelu sa načelnikom Tomislavom Puhalcem i Šumskog gazdinstva „Sjemeć“ Rogatica“ – izjavila je Tanja Marković.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,