Upis u srednju školu od 16. juna

09. јуна 2014. 058.ba

Srednja škola u Čajniču

ČAJNIČE – Od strane Ministarstva prosvjete i kulture RS u srednjoškolskom centru „Petar Petrović Njegoš“ Čajniče odobren je konkurs za upis učenika u prve razrede za 2014/2015. godinu gdje je planiran upis za dva odjeljenja i to: Gimnaziju i Ekonomske tehničare.

Prvi upisni rok trajaće od 16. do 18. juna, dok će drugi rok trajati od 30. juna do 2. jula 2014. godine. Osnovni kriterijum za upis je uspjeh tokom osmogodišnjeg školovanja.

„Nadamo se da će se većina učenika javiti na konkurs i da ćemo popuniti planirana dva odjeljenja. Iako postoji interesovanje za treći stepen nismo u mogućnosti da planiramo zbog malog broja učenika koji su završili osnovnu školu „Jovan Dučić“ Čajniče“ – rekla je direktorica škole Ljilja Jovanović.

Osnovnu školu završio je 51 đak i svi oni imaju šansu da nastave školovanje u svom gradu.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Gordana Tadić

Rođena 14. septembra 1988. godine u Čajniču. Osnovnu i srednju školu završila u Čajniču. Godine 2012. diplomirala na Filozofskom fakultetu na Palama, odsjek Žurnalistika, te stekla zvanje diplomirani novinar.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Gordana Tadić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: ,