Uspjeh mladih fudbalera „Bambi-Sokola“ u Sokocu

23. juna 2014. 058.ba

Bambi-Soko - turnir u Sokocu

BORIS TANOVIĆ NAJBOLjI GOLMAN TURNIRA

VIŠEGRAD – Na stadionu Bara u Sokocu, proteklog vikenda održan je dvodnevni memorijalni turnir u malom fudbalu „Srđan Tomić 2014“, koga je u pet uzrasnih kategorija mladih fudbalera organizovao OFK „Glasinac 2011“.

Među 50 ekipa učestvovale su i dvije selekcije „Bambi-Sokola“, Srpskog sokolskog društva „Soko“ iz Dobruna, postigavši odlične rezultate.

Selekcija „Bambi-Soko“ 2002. godišta, u izuzetno jakoj konkurenciji, osvojila je drugo mjesto. U finalu su ih savladali vršnjaci Mladosti iz Rogatice. Trece mjesto u ovoj konkurenciji zauzela je ekipa Sokoca, a golman „Bambi-Sokola“, Boris Tanović proglašen najboljim golmanom turnira.

Selekcija „Bambi-Sokola“ 2001. godišta zauzela je šesto mjesto. U ovoj konkurenciji najbolji su bili poletarci Sokoca, ispred Mladosti iz Rogatice i Vlasenice.

Pokrovitelj turnira bila je opština Sokolac.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,