Višegradski đaci generacije na prijemu u ZP „Hidroelektrane na Drini“

25.06.2014.

Djaci generacije na HE

PRIZNANjE SARI LAKIĆ I KATARINI ĆEĆEZ

VIŠEGRAD – Direktor Zavisnog preduzeća „Hidroelektrane na Drini“ u Višegradu Mile Lakić, sa saradnicima, priredio je prijem i uručio poklone ovogodišnjim đacima generacije Srednje škole „Ivo Andrić“, Sari Lakić i Osnovne škole „Vuk Karadžić“, Katarini Ćećez.

Uručujući nagrade i priznanja najboljim učenicama Lakić je podsjetio da „Hidroelektrane na Drini“ već petu godinu zaredom odaju svojevrsno priznanje đacima generacije iz Višegrada.

– Time pokazujemo našu odgovornost na praćenju aktivnosti najboljih mladih višegrađana. Ovo je, takođe, i naša svojevrsna briga o aktivnostima ljudi u lokalnoj zajednici i opštini Višegrad, prepoznavanjem najboljih vrijednosti, naglasio je Lakić.

Djaci generacije na HE

On je izrazio očekivanje da će u narednom periodu i dodjelom stipendija još više podstaći učenje i svestrane aktivnosti najboljih višegradskih đaka.

Sara Lakić je, zahvaljujući se na ovom priznanju, najavila da će nastaviti školovanje na studiju matematike i informatike, a Katarina Ćećez je već upisala srednju medicinsku školu u Foči, gdje planira nastaviti i studije na medicinskom fakultetu.

Prijemu đaka generacije u Zavisnom preduzeći „Hidroelektrane na Drini“ prisustvovali su i direktori višegradske srednje i osnovne škole, Đorđe Mršević i Momir Radojičić.