Višegradski đaci generacije na prijemu u ZP „Hidroelektrane na Drini“

25. juna 2014. 058.ba

Djaci generacije na HE

PRIZNANjE SARI LAKIĆ I KATARINI ĆEĆEZ

VIŠEGRAD – Direktor Zavisnog preduzeća „Hidroelektrane na Drini“ u Višegradu Mile Lakić, sa saradnicima, priredio je prijem i uručio poklone ovogodišnjim đacima generacije Srednje škole „Ivo Andrić“, Sari Lakić i Osnovne škole „Vuk Karadžić“, Katarini Ćećez.

Uručujući nagrade i priznanja najboljim učenicama Lakić je podsjetio da „Hidroelektrane na Drini“ već petu godinu zaredom odaju svojevrsno priznanje đacima generacije iz Višegrada.

– Time pokazujemo našu odgovornost na praćenju aktivnosti najboljih mladih višegrađana. Ovo je, takođe, i naša svojevrsna briga o aktivnostima ljudi u lokalnoj zajednici i opštini Višegrad, prepoznavanjem najboljih vrijednosti, naglasio je Lakić.

Djaci generacije na HE

On je izrazio očekivanje da će u narednom periodu i dodjelom stipendija još više podstaći učenje i svestrane aktivnosti najboljih višegradskih đaka.

Sara Lakić je, zahvaljujući se na ovom priznanju, najavila da će nastaviti školovanje na studiju matematike i informatike, a Katarina Ćećez je već upisala srednju medicinsku školu u Foči, gdje planira nastaviti i studije na medicinskom fakultetu.

Prijemu đaka generacije u Zavisnom preduzeći „Hidroelektrane na Drini“ prisustvovali su i direktori višegradske srednje i osnovne škole, Đorđe Mršević i Momir Radojičić.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , , ,