15. Sokolov turnir u malom fudbalu za seniore

16. јула 2014. 058.ba

Sokolov turnir 2012

OD OVE GODINE MEMORIJAL „DRAGAN GRUJEVIĆ-GAGA“

VIŠEGRAD – Tradicionalni, 15. po redu Sokolov turnir u malom fudbalu održava se u nedelju, 20. jula, u Vardištu, nakon svete liturgije u ženskom manastiru Vaznesenja Gospodnjeg, sa početkom u 11 časova, potvrdio je duhovnik Sokola, arhimandrit Jovan Gardović.

– Od ove godine turnir će imati memorijalni karakter i nosiće naziv Sokolov turnir „Dragan Grujević-Gaga“, u znak sjećanja na ovog nedavno preminulog mladića iz Vardišta, pojasnio je arhimandrit Jovan Gardović.

Kako je najavljeno na turniru se očekuje učešće 12 seniorskih ekipa iz Višegrada, Priboja, Rudog, Užica i Mokre Gore, a prijave se mogu izvršiti do početka turnira.

Dodatne informacije oko učešća na turniru mogu se dobiti na telefon 058-612-112.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: , ,