Bioskop: repertoar od 11. do 17. jula

11.07.2014.

ANDRIĆGRAD – Od 11. do 17. jula posjetioci bioskopa “Dolly Bell” u Andrićgradu moći će da pogledaju filmove “Veštičarke i bičarke” i “Spasi nas od zla”.

 

Veštičarke i bičarke [19:00]

Film-Vesticarke i bicarke

IZVORNO IME: Las brujas de Zugarramurdi
REŽIJA: Álex de la Iglesia
ULOGE: Hugo Silva, Mario Casas, Pepón Nieto
ŽANR: komedija, horor
TRAJANJE: 150 min.
GODINA: 2014
CIJENA: 3 KM

SADRŽAJ FILMA:

Film “Veštičarke i bičarke” (Las brujas de Zugarramurdi) važi za španski spektakl u pravom smislu! U fokusu filma su dvojica nezaposlenih muškaraca koja su počinila zločin, zbog koga ne samo da ih progoni policija, već i jedna od bivših žena! Tokom bjekstva, dospevaju u nevjerovatnu šumu koju naseljavaju kanibalističke vještice.

Čuveni reditelj Aleks de la Iglesija, okupio je odličnu glumačku ekipu, koju predvode Hugo Silva, Mario Kasas, Pepon Nieto i Karolina Bang.

Crna komedija “Veštičarke i bičarke” osvojila je prošle godine osam nagrada Goja i to najviše u tehničkim kategorijama. Film nije samo tehnički izvanredan, već ima i odlične glumačke bravure i zanimljivu radnju.

 

Spasi nas od zla [20:00]

Film-Spasi nas od zla

IZVORNO IME: Deliver Us from Evil
REŽIJA: Scott Derrickson
ULOGE: Eric Bana, Édgar Ramírez, Olivia Munn…
ŽANR: horor
TRAJANJE: 118 min.
GODINA: 2014
CIJENA: 3 KM

SADRŽAJ FILMA:

U filmu „Spasi nas od zla“ njujorški policajac Ralf Serči (Erik Bana) počinje da se bori sa svojim ličnim problemima i pitanjima, dok istražuje uznemirujući, brutalan i neobjašnjiv zločin. Kako bi se izborio sa zastrašujućom demonskom silom, koja zaposjeda i teroriše cijeli grad, udružuje se sa nekonvencionalnim sveštenikom (Edgar Ramirez), školovanim i obučenim za slučajeve istjerivanja đavola. Radnja filma inspirisana je knjigom u kojoj su opisani detalji Serčievog iskustva, koje ledi krv u žilama.