Čiji je načelnik Slaviša Mišković?

21.07.2014.

SNSD Višegrad

Poštovani građani Višegrada,

Već smo navikli da kada izađemo izvan okvira našeg grada odgovaramo na neugodna pitanja koja nam ljudi koji žive van Višegrada stalno ponavljaju:
– Šta se to dešava u Višegradu?
– Zašto ste protiv Andrićgrada?
– Zbog čega Višegrad ne želi da napreduje?
– Zašto vaš načelnik ignoriše patrijarha, Vučića, Novaka Đokovića?

Naravno da normalnim ljudima nije lako objasniti da narodnom poslaniku i načelniku opštine smeta činjenica da Vlada RS ulaže milione u Višegrad. Oni bi valjda željeli da Vlada ta sredstva ulaže u druge gradove, pa bi mogli često kritikovati da se u Višegrad ne ulaže ništa. A kad se ulaže nije ni to u redu, jer nemaju lične koriste od toga. Znamo da ih boli činjenica što ne mogu u Andrićgrad da zapošljavaju samo svoje pristalice kao pripravnike, pa to moraju da rade u lokalnim Javnim preduzećima kojima bezgranično upravljaju. Da bezgranično upravljaju, a i zloupotrebljavaju sve što mogu dokaz su mašine Komunalca koje koristi omladina SDS-a u predizborne aktivnosti.

Načelnik Mišković nam svakog dana daje do znanja da je on načelnik samo jednog ekstremnog djela vladajuće koalicije, a ne svih građana što bi trebao i morao da bude. Za nas građane Višegrada je mnogo značajnije da načelnik opštine dočeka patrijarha Irineja, nego njegovo prisustvo krsnoj slavi „Romanija puteva“ na Sokocu.

Nama ne treba načelnik koji smatra da je 6 miliona uloženih u Andrićgrad uzalud bačen novac, a da kupovinu nekretnina od Srbinja puteva smatra „investicijom vijeka“!

Razočarani smo načelnikom koji za direktora „investicije vijeka“ postavlja čovjeka bez dana radnog iskustva samo zato što je predsjednik omladine SDS-a.

A šta reći o planiranoj investiciji vrijednoj više miliona maraka gdje na potezu Željeznička stanica – gradska pijaca želi da gradi olimpijski bazen i sportske terene? Koja je ekonomska opravdanost investicije ako se zna da u Višegradu kupališna sezona traje 2 mjeseca? Investicija vrijedna nekoliko miliona, a zaposlenih desetak ljudi. Bravo načelniče!

Raduje nas činjenica da u lokalnom SDS-u takođe vlada nezadovoljstvo i da su mnogi članovi SDS-a razočarani radom načelnika, pa se s razlogom pitamo:
„Čiji je načelnik Slaviša Mišković“?!