Guzina i zvanično igrač Sutjeske

23.07.2014.

Gedeon Guzina

FOČA – Sezona se primiče, u Sutjesci svi rade punom parom. Igrači udarnički treniraju dva puta dnevno, a ni Uprava ne sjedi skrštenih ruku. Potraga za pojačanjima trajala je dugo, ali sada se privodi kraju. Danas je zvanično tim Sutjeske jači za još jednog igrača – Gedeon Guzina parafirao je jednogodišnji ugovor sa Sutjeskom.

Guzina je par dana trenirao sa Fočacima, zadovoljio apetite Stručnog štaba i Uprave kluba i dogovor je brzo postignut. Ovaj 21 – godišnji fudbaler igra na poziciji prednjeg veznog i sigurno je da će biti od velike koristi u predstojećem prvenstvu. Rođeni je Višegrađanin i nastupao je sa velikim uspjehom za Drinu HE.

Dovođenjem Guzine, Sutjeska je, kako stvari stoje, zaokružila igrački kadar za narednu sezonu. Prema nekim informacijama, nije isključeno da u Foču dođe i jedan iskusan napadač, ali o tome će se više znati narednih dana.

Do sada urađeno tokom prelaznog roka, obećava mnogo bolju, bržu, opasniju Sutjesku. A da li će stvarno i biti tako, vidjećemo vrlo brzo, jer već 16. avgusta kreću prvenstvene bitke.

I dok se traže novi sparing partneri, kako bi se urađeno na treninzima vidjelo na djelu – Gedeone, dobrodošao!