Još 11 slobodnih mjesta

15. јула 2014. 058.ba

Srednja škola u Čajniču

ČAJNIČE – Po završetku upisa u prve razrede Srednje škole „Petar Petrović Njegoš“, 4. jula 2014. godine upisana su dva odjeljenja, Gimnazija i Ekonomski tehničar.

Na raspisani konkurs za Gimnaziju se prijavilo 22 učenika koliko je bilo i predviđeno tako da su mjesta popunjena, dok se za Ekonomski tehničar od predviđena 22 mjesta prijavilo samo jedanaest.

„Nadamo se da će se do avgusta još učenika upisati i popuniti slobodna mjesta. Upisna politika je realno planirana i očekujemo da će ona biti ispunjena s obzirom na broj učenika iz osnovne škole. Zadovoljni smo dosadašnjim odzivom“ – rekla je direktor škole Ljilja Jovanović.

Neupisani učenici koji žele da nastave školovanje u Srednjoškolskom centru „Petar Petrović Njegoš“ imaće još jednu šansu da se upišu do kraja avgusta.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Gordana Tadić

Rođena 14. septembra 1988. godine u Čajniču. Osnovnu i srednju školu završila u Čajniču. Godine 2012. diplomirala na Filozofskom fakultetu na Palama, odsjek Žurnalistika, te stekla zvanje diplomirani novinar.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Gordana Tadić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: