Od 11. do 13. jula Višegrad domaćin 4. „Višegradskih moto-staza“

09. јула 2014. 058.ba

Moto staze u Višegradu

DRUŽENjE, IGRE, AKROBACIJE I KONCERTI

VIŠEGRAD – Moto klub „Power“ iz Višegrada, uz pokroviteljstvo opštine Višegrad, od 11. do 13. jula je domaćin 4. turističke manifestacije „Višegradske moto-staze“, na kojoj se očekuje dolazak velikog broja bajkera iz regiona.

Svečano otvaranje moto skupa je u petak, 11. jula u 15 časova na prostoru željezničke stanice, gdje će biti kamp i prostor za večernje koncerte, saopšteno je iz Moto kluba „Power“.

Prve večeri u 20 časova je koncert grupa „Trag“ iz Požege i „Paranoid“ iz Rudog, a u subotu, 11. jula u 10 časova za učesnike će biti organizovan izlet na kupalište „Jaz“ u Međeđi.

U 15 časova je defile gradskim ulicama i akrobacije motorista na Trgu palih boraca, a nakon ručka, u 17,30 časova na programu su bajkerske igrice.

U subotu u 19 časova su akrobacije motorista i na parkingu kompleksa „Andrićgrad“, a na subotnjem koncertu, na platou željezničke stanice, od 21 čas nastupiće grupe „Trag“, „Paranoid“ i „Galija“.

U nedelju, 13. jula, nakon zajedničkog doručka u kafeu Amsterdam, u 12 časova je ispraćaj gostiju i zatvaranje 4. turističkog moto skupa „Višegradske moto-staze“, čiji je sponzor „Zovko“ osiguranje.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: ,