Odigrane prijateljske utakmice

11.07.2014.

Mladi fudbaleri iz Čajniča i Pljevalja

ČAJNIČE – Četiri selekcije FK „Stakorina“ iz Čajniča i FK „Breznica“ iz Pljevalja odigrale su turnir prijateljskih utakmica u kojima su učestvovali pjetlići i pioniri, zatim 2005. i 2006. godište, dok su se na malom terenu pokazali i najmlađi dječaci 2004. godište.

Ovaj odigrani turnir predstavlja početak prijateljstva između ova dva kluba, a njihovi treneri su se dogovorili da ovaj način druženja postane tradicija i narednih godina. Sve utakmice odigrane su u fer i korektnoj igri sa dosta dobrih poteza i jedne i druge ekipe.

Po prvi put za ekipu iz Čajniča igrala je i djevojčica iz Novog Goražda Danijela Droca, koja se inače bavi fudbalom a takođe je i jedan od najboljih karatista.

– „Treniram fudbal i karate već od jedanaeste godine. Ono što smatram svojim najvećim uspjehom do sada je proglašenje za najboljeg sportistu 2013. godine na nivou opštine Novo Goražde. Imam jedanaest medalja od čega je šest zlatnih, tri srebrne i dvije bronzane. Već sutra idem na razgovor da igram za ženski klub iz Pljevalja. Zadovoljstvo mi je baviti se ovim sportovima“ – rekla je Danijela.

Utakmice su odigrane na stadionu „Rakovice“ 8. jula 2014. godine s početkom od 10,00 časova i dalje.