Održana 15. redovna sjednica Skupštine opštine u Čajniču

21. jula 2014. 058.ba

SO Čajniče

ČAJNIČE – U skupštinskoj sali Doma kulture „Filip Višnjić“, dana 21. jula 2014. godine, s početkom u 08:00 časova, održana je 15. redovna sjednica Skupštine opštine Čajniče.

Na sjednici su odbornici razmatrali osam tačaka dnevnog reda. Posebna pažnja je posvećena šestoj tački dnevnog reda – prijedlogu odluke o kreditnom zaduženju opštine Čajniče.

Pored ovog prijedloga takođe je razmatran i prijedlog odluke o opštinskim administrativnim taksama i prijedlog zaključka o davanju saglasnosti za zaključenje ugovora sa „ALIQUANTUM PLC“.

Odbornicima se obratio predstavnik ove kompanije Zdravko Knežević uz obrazloženje kojim poslovima se ova kompanija bavi i istraživanjima na području opštine Čajniče koja su u toku i koja imaju u planu da obave. Radi se o kompaniji iz Londona koja ima firmu kćerku – predstavnika u Republiici Srpskoj, a koja se bavi izgradnjom mini hidroelektrana.

Na dnevnom redu razmatrani su i izvještaj o radu i finansijski izvještaj Opštinske boračke organizacije Čajniče za 2013. godinu, zatim izvještaj o finasijskom poslovanju Kulturno umjetničkog društva „Izvor“ Čajniče u 2013. godini.

Odbornici su tokom sjednice takođe upoznati sa informacijom o stanju boračko-invalidske zaštite na području opštine Čajniče.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Gordana Tadić

Rođena 14. septembra 1988. godine u Čajniču. Osnovnu i srednju školu završila u Čajniču. Godine 2012. diplomirala na Filozofskom fakultetu na Palama, odsjek Žurnalistika, te stekla zvanje diplomirani novinar.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Gordana Tadić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: