Održano četvrto druženje dobrovoljnih davaoca krvi

21. jula 2014. 058.ba

Darivanje krvi u Čajniču

ČAJNIČE – Četvrto po redu druženje dobrovoljnih davaoca krvi u Čajniču održano je juče s početkom u 12,00 časova na Trojanu.

Oko pedeset aktivnih davaoca krvi okupili su se na jednom mjesto i uživali su tokom dana u lijepom i veselom društvu.

Druženju je prisustvovao i načelnik opštine Goran Karadžić koji je poželio dobrodošlicu svim dobrovoljnim davaocima, zahvalio im se što su se u veikom broju odazvali onda kada je najpotrebnije i darivali svoju krv i tim putem spasili mnoge živote.

– „Na ovaj način smo vam ukazali zahvalnost za vašu humanost i ovakav način druženja ostaće tradicija. Mi smo jedna od rijetkih opština koja ima ovoliki broj redovnih davaoca krvi“ – rekao je načelnik Goran Karadžić.

Darivanje krvi u Čajniču

Opštinska organizacija Crvenog Krsta Čajniče dodjelila je i zahvalnice za pruženu pomoć, izraženu plemenitost i ljubav prema čovjeku Veselinu Tanoviću i Vulu Vojnoviću, a zahvalnice im je uručio načelnik opštine Goran Karadžić.

– „U budućem radu Crvenog krsta Čajniče bilo bi dobro da se pokrene inicijativa za formiranje tri grupe koje bi činili redovni davaoci krvi, davaoci po potrebi i ljudi koji si nekada bili redovni davaoci da se ne zaborave“ – rekao je član konferencije Crvenog krsta Republike Srpske.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Gordana Tadić

Rođena 14. septembra 1988. godine u Čajniču. Osnovnu i srednju školu završila u Čajniču. Godine 2012. diplomirala na Filozofskom fakultetu na Palama, odsjek Žurnalistika, te stekla zvanje diplomirani novinar.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Gordana Tadić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: