Prekinut finalni meč „Šobota“ zbog teške povrede igrača iz Plužina

Opština Foča - Nataša Miletić - 04. jula 2014. 058.ba

Turnir Šobot u Foči

FOČA – Memorijalni turnir u malom fudbalu „Ratko Rade Šobot“ završen je sinoć, tako što je finalni meč u kojem su se sastali Opština Plužine i Auto-servis Šaki prekinut zbog teške povrede jednog igrača iz Plužina.

U prvom poluvremenu, prilikom rezultata 1:0 za Auto-servis Šaki došlo je do pada Gorana Blagojevića iz Plužina, prilikom kontakta sa golmanom Šakija Darjanom Matovićem, kada je Blagojević zadobio težu tjelesnu povredu, otvoreni prelom nogenj.

Hitna služba Doma zdrava u Foči ukazala je Blagojeviću prvu pomoć, nakon čega je on prebačen u Univerzitetsku bolnicu gdje je odmah operisan.

Nakon prekida meča, organizatori su se sa kapitenima Plužina i Šakija dogovorili da obje ekipe zauzmu prvo mjesto na turniru, prilikom čega je prva nagrada od 2500 KM podjeljena na dva dijela.

Treću nagradu od 500 konvertibilnih maraka osvojila je ekipa SZTR Čančar, koja je u utakmici za treće mjesto savladala ekipu PDP sa 2:1.

Načelnik opštine Foča Radisav Mašić uručio je nagrade najboljim ekipama i najboljim pojedincima na turniru. Tako je za najboljeg golmana proglašen Adrijan Milanović iz ekipe PDP, najbolji strijelac sa najviše postignutih golova je Nikola Mojović iz ekipe Autoservis Šaki, dok je povrijeđeni Goran Blagojević iz ekipe Opštine Plužine najbolji igrač turnira.

Organizatori 19. tradicionalnog memorijala, koji se igra u čast pokojnog fudbalera i sportskog radnika Rada Šobota, bili su Sportski savez Foče i Fudbalski klub „Sutjeska“, uz pokroviteljstvo opštine Foča.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , ,