Pripreme FK Mladost Rogatica

25.07.2014.

FK Mladost - pripreme

UBRZANI TEMPO SA STARIM SNAGAMA

ROGATICA – Već pet dana u Rogatici traju pripreme fudbalera rogatičke Mladosti, člana Druge lige Republike Srpske grupa istok. Šefu stručnog štaba Draganu Jovanoviću iz ekipe koja je prošlog prvenstva izborila opstanak u ligi ni peti dan priprema nije se javio jedino Nemanja Gigović, a to će reći da su tu golmani Dražen Ljubinac i Dejan Rac, te Mićo Rajak, Siniša Bjelaković, Bojan Obradović, Nenad Tošović, Obrad Janjić, Nemanja Živković, Radoš Zimonjić, Slobodan Đurović, Darko Nerić, Filip Mihajlović, Dejan Sokolović, Mladen Ćebić, Nemanja Ćaćić. Tu su još i Nikola Nešković, Goran Balčaković, Stefan Spajić, Danijel Rosić i Siniša Tadić.

Nakon provedenih ljekarskih pregleda i ostale procedure očekuje se da će ekipu pojačati talentovani fudbaleri iz omladinskog pogona Đurđević, Šiljegović, Petrović i još neki koji su ozbiljno zakucali na vrata prvog tima.

FK Mladost - pripreme

– Pripremaćamo se na terenima Sporetsko-rekreacionog centra u Rogatici. Zbog toga što smo sa pripremama nešto kasnili, radimo ubrzano i po skraćenom programu. Prvih 10 dana radićemo na fizičkom jačanju, a onda rad sa loptom i igranje prijateljskih utakmica. Već su ugovoreni susreti sa Drinom iz Višegrada, Sutjeskom iz Foče i Glasincom 2011 sa Sokoca, reče šef stručnog štaba Dragan Jovanović.

– Naš je cilj, dodao je on, kao i uvijek – opstanak u ligi i po pomućnosti sredina tabele. Nadamo se da ćemo na tom putu imati punu podršku Centra za kulturu i sport i opština.

Prve utakmice u prvenstvu 2014/2015. odigraće se 16. avgusta. Mladost igra kod kuće sa ekipom Sloga Junajted iz Bijeljine.