Rasadnik košarkaša među Vardinim kadetima [VIDEO]

16. jula 2014. 058.ba

Kamp Bodiroga

VIŠEGRAD – Da je Višegrad rasadnik mladih i perspektivnih košarkaša već drugu godinu zaredom potvrđuju Vardini kadeti, među kojima se posebno ističu Dalibor Ilić, Luka Topalović i Branko Fulurija.

Na upravo završenoj prvoj smjeni ovogodišnjeg prestižnog košarkaškog kampa „Dejan Bodiroga“ u Trebinju, među 120 perspektivnih košarkaša Evrope i svijeta, boravio je i višegrađanin Dalibor Ilić, gdje je proglašen za najperpektivnijeg igrača.

– Utisci su izvanredni, jer je sve organizovano na vrhunskom nivou. Stekao sam nove prijatelje i usvojio nova znanja iz košarke, kaže Ilić.

Dalibor Ilić

Ovaj mladi košarkaš je na prošlogodišnjem kampu u Trebilju osvojio pehar za slobodno bacanje.

– Prošle godine na ovom kampu bili su i moji klupski drugovi, Topalović i Fulurija i takođe su bili među najboljima. Topalović je bio najbolji u takmičenju „pet na pet“, a Fulurija je osvojio pehar u konkuirenciji „jedan na jedan“, ističe Ilić, dodavpši da od ove dvojice višegradskih košarkaša očekuje nova priznanja u drugoj smjeni kampa „Dejan Bodiroga“.

Ilić je standardni prvotimac kadeta Varde HE, koji su osvojili drugo mjesto u regionalnoj kadetskoj ligi. Nada se da će sa 18 godina, a možda i prije, stasati za prvi tim Varde HE.

-Želja mi je da se dobrim igrama afirmišem u svom gradu, a nakon toga moj košarkaški san vezan je za Real iz Madrida, poručio je ovaj mladi i perpektivni košarkaš Varde HE.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , , , , , ,