Realizacija uređenja dječijeg dvorišta u toku

30. јула 2014. 058.ba

Uredjenje dvorista obdanista u Cajniu

ČAJNIČE – JU „Dječije obdanište“ Čajniče nastavlja realizaciju projekta uređenje dvorišta u vrtiću koji je finansiran od strane Njemačke ambasade.

„Sada se trenutno uređuje dječije igralište koje sa nalazi sa iza obdaništa. Nadamo se da će se za petnaest dana radovi privesti kraju. Svi zaposleni u vrtiću maksimalno su uključeni u ostvarivanju ovog projekta. I dalje nastavljamo saradnju sa svim institucijama za dobrobit djece u ovoj ustanovi – rekao je direktor JU „Dječije obdanište“ Čajniče.

Uređivanjem igrališta biće omogućeno djeci da uz novi način igranja razvijaju svoje fizičke sposobnosti, a takođe i kreativnost.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Gordana Tadić

Rođena 14. septembra 1988. godine u Čajniču. Osnovnu i srednju školu završila u Čajniču. Godine 2012. diplomirala na Filozofskom fakultetu na Palama, odsjek Žurnalistika, te stekla zvanje diplomirani novinar.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Gordana Tadić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: