Svakodnevni prevoz od Foče do Tjentišta za vrijeme OK Festa

foca-online.info - Dejan Mandić - 02. jula 2014. 058.ba

OK Fest Tjentište

FOČA – Omladinski pokret Foča, u saradnji sa Opštinom Foča, obezbijedio je, za sve posjetioce OK Festa, svakodnevni prevoz od 4. do 6. jula od Foče do Tjentišta, a cijena povratne karte biće dvije marke.

Polazak iz Foče planiran je u 19.00 časova ispred Centra za kulturu i informisanje, a povratak sa Tjentišta u jedan sat iza ponoći, saopšteno je iz Omladinskog pokreta.

„Za sada smo uspjeli da obezbjedimo jedan autobus preduzeća „Drinatrans“ iz Zvornika, a ukoliko do sutra bude veliko interesovanje Fočaka obezbijedićemo još jedan autobus“, rekao je predsjednik Omladinskog pokreta, Mladen Mandić.

Mandić je dodao da su sa preduzećem „Drinatrans“ dogovorili da se ne naplaćuje ekonomska cijena karte, već da to bude pristupačna cijena koja bi samo nadoknadila troškove prevoznika.

Ovogodišnji OK Fest će se održati od 4. do 6. jula, u organizaciji Ferijalnog saveza Republike Srpske, a nastupiće regionalni bendovi „Orthodox Celts“, „Atheist Rap“, „Partibrejkers“ i „Zoster“.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , , ,