U Vardištu održan 15. Sokolov memorijalni turnir

21. јула 2014. 058.ba

Mali fudbal u Vardištu

POBJEDNIK „METAL LOGISTIK“

VIŠEGRAD – Pobjednik 15. Sokolovog turnira u malom fudbalu, koji je ove godine prerastao u memorijal „Dragan Grujević-Gaga“, održanog 20. jula u Vardištu, je ekipa Metal logistik iz Višegrada, koja je u finalnoj utakmici pobjedila ekipu Bambi, rezultatom 6:2.

Mali fudbal u Vardištu

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Igor Mirković iz pobjedničke ekipe, a najbolji strijelac sa pet pogodaka bio je Nenad Mučibabić iz ekipe Dental Servis.

U ime organizatora turnira, Srpskog sokolskog društva „Soko“ i Izdavačke kuće „Dabar“, nagrade i priznanja najuspješnijim uručio je arhimandrit Jovan Gardović, duhovnik Sokola.

Navlacenja konopca u Vardistu

Na ovogodišnjem turniru učestvovalo je osam ekipa iz Višegrada, Vardišta, Užicam i Mokre Gore, a u sklopu pratećeg programa nadmetalo se i pet ekipa u navlačenju konopa. U finalu ekipa Čarolija bila je uspješnija od Veterana Mjesne zajednice Vardište.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: , ,