Ukrašeno dvorište obdaništa u Čajniču

17. јула 2014. 058.ba

Dvorište obdaništa u Cajnicu

ČAJNIČE – Dvorište obdaništa u Čajniču ukrašeno je rekvizitima napravljenih od pur pjene i spreja.

Dvorište obdaništa u Cajnicu

Zahvaljujući mašti zaposlenih u vrtiću i djece napravljene su i obojene saksije za cvijeće u obliku jagodica. Od plastičnih flaša takođe su napravljene viseće saksije za cvijeće obojene u nekoliko boja u obliku smiješka koje su postavljene okolo dvorišta.
Betonske žardinjere za cvijeće su takođe dekorisane. Na njima su naslikani likovi iz crtanih filmova. U svim saksijama posađeno je raznobojno cvijeće.

Dvorište obdaništa u Cajnicu

Ono što je najzanimljivije za djecu jeste staza koja vodi od kapije do ulaza u obliku dječijih stopala obojena različitim bojama. Mališani se trude da slijede taj putić i sa pažnjom prate stopala i ulaze u vrtić. Kapija vrtića obojena je duginim bojama, još jednom magijom prirode. Više nijansi ne samo da izvanredno izgleda u jednoj kombinaciji, već boje duge donose poplavu pozitivne energije u samoj djeci. Ovim ukrašavanjem dječijeg vrtića roditelji su oduševljeni.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Gordana Tadić

Rođena 14. septembra 1988. godine u Čajniču. Osnovnu i srednju školu završila u Čajniču. Godine 2012. diplomirala na Filozofskom fakultetu na Palama, odsjek Žurnalistika, te stekla zvanje diplomirani novinar.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Gordana Tadić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: ,