Bioskop: repertoar od 1. do 7. avgusta

bioskop.andricgrad.com - 01. avgusta 2014. 058.ba

ANDRIĆGRAD – Od 1. do 7. avgusta posjetioci bioskopa „Dolly Bell“ u Andrićgradu moći će da pogledaju filmove „Cezar Čavez“ i „Herkul“.

 

Cezar Čavez [20:00]

Film-Cezar Cavez

IZVORNO IME: Cesar Chavez
REŽIJA: Diego Luna
ULOGE: Rosario Dawson, Gabriel Mann, John Malkovich
ŽANR: Biografija
GODINA: 2014
TRAJANjE: 102 min
CIJENA: 3 KM

SADRŽAJ FILMA:

Cezar Čavez je poznati borac za ljudska prava koji je razapet između svoje dužnosti kao otac i suprug i svoje posvećenosti za obezbjeđivanje boljih uslova za poljoprivredne radnike. Kao strastven čovjek bez ratobornih ideja, Čavez pokreće nenasilnu borbu protiv pohlepe i predsrasuda sa idejom da povrati dostojanstvo ljudima. Inspirisao je milione Amerikanaca iz različitih društvenih sfera, pa i one koji nikada nisu radili na farmi, da se bore za socijalnu pravdu. Njegov trijumfalni put izuzetno svedoči o moći koju jedan pojedinac može da ima i kojom može da promijeni svijet.

 

Seksi snimak [21:00]

Film-Seksi snimak

IZVORNO IME: Sex Tape
REŽIJA: Jake Kasdan
ULOGE: Cameron Diaz, Jason Segel, Rob Corddry, Rob Lowe…
ŽANR: Komedija
GODINA: 2014
TRAJANjE: 90 min
CIJENA: 3 KM

SADRŽAJ FILMA:

Kada su se Jay (Jason Segel) i Annie (Cameron Diaz) počeli viđati njihova romantična veza bila je poprilično intenzivna, ali deset godina kasnije s dvoje djece, žaru njihove ljubavi potrebna je nova iskra. Kako bi ponovno probudili strast, njih dvoje odluče misleći u tom trenutku da se radi o fantastičnoj ideji snimiti se dok isprobavaju svaki mogući položaj tokom trosatnog maratonskog seksa. U početku sve prođe savršeno, ali uskoro otkrivaju da njihov najprivatniji video snimak više i nije tako privatan. Kako bi zaštitili svoju reputaciju, a budući se nalaze samo jedan klik udaljeni od toga da ih cijeli svijet vidi gole, njih dvoje se upućuju u trku s vremenom kako bi pronašli nestali snimak seksa što ih vodi u noć koju nikada neće zaboraviti.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: