Bioskop: repertoar od 22. do 28. avgusta

bioskop.andricgrad.com - 21. avgusta 2014. 058.ba

ANDRIĆGRAD – Od 22. do 28. avgusta posjetioci bioskopa „Dolly Bell“ u Andrićgradu moći će da pogledaju filmove „Povratak u Oz“ i „Lusi“.

 

Povratak u Oz (sinhronizovano) [19:00]

Film-Povratak u Oz

IZVORNO IME: Legend of Oz: Dorothy´s Return
REŽIJA: Will Finn
ULOGE: Dunja Fajdic, Dražen Bratulic, Robert Ugrina, Ivica Zadro, Sandra Bagaric
ŽANR: Animirana avantura
GODINA: 2014
TRAJANjE: 88 min
CIJENA: 3 KM

SADRŽAJ FILMA:

Nastavak jedne od najpoznatijih dječjih avantura, Povratak u Oz, animirani je film snimljen prema romanu Rogera S. Bauma, prapraunuka L. Franka Bauma. U njemu se Dorothy vraća u čarobnu zemlju preko duge nakon što shvati da je Kanzas u potpunosti opustošen i da su se svi iz njega iselili. Sa njom se u Oz vraća i vjerni Toto, a žutim opekama ponovo će odzvanjati smijeh vesele družine koja ce doživjeti nove dogodovštine u zemlji u kojoj su se i upoznali.

 

Lusi [21:00]

Film-Lusi

IZVORNO IME: LUCY
REŽIJA: Luc Besson
ULOGE: Scarlett Johansson, Morgan Freeman, Analeigh Tipton
ŽANR: Akcija, triler
GODINA: 2014
TRAJANjE: 90 min
CIJENA: 3 KM

SADRŽAJ FILMA:

Krhka djevojka Lusi oteta je kako bi postala ljudska mula, transporter vrećice nepoznatog sadržaja u svom trbuhu. No, naizgled nježna Lusi se ubrzo pretvara u svemoćnu ratnicu koja umjesto 10% koristi cijeli svoj mozak. Kako bi saznala što se s njom događa Lusi se obraća za pomoć profesoru Normanu (Morgan Freeman).

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: