Četvrti put najbolja lasta Borka Miladinovića [FOTO+VIDEO]

23. августа 2014. 058.ba

Borko Miladinovic - skokovi

VIŠEGRAD – Poznati užički skakač Borko Miladinović pobjednik je međunarodne sportsko-turističke manifestacije, 8. „Skokovi sa ćuprije na Drini“ u Višegradu.

Drugo mjesto osvojio je, prošlogodišnji pobjednik, Rade Šćepanović iz Kolašina, a treće Mladen Cvetković iz Kragujevca.

Prvu i treću nagradu, 700 i 300 KM, uručila je direktorica Hypo Alpe Adria banke Slavka Krajišnik, dok je drugu nagradu u iznosu od 500 KM uručio je načelnik opštine Višegrad Slaviša Mišković. Takmičarima su uručeni i prigodni pokloni generalnog sponzora ove sportsko-turističke manifestacije Hypo Alpe Adrie.

Na ovogodišnjim skovima u Višegradu, koje je posmatrao veliki broj višegrađana i turista, učestvovala su 23 vrsna skakača iz deset gradova BiH, Srbije i Crne Gore, među kojima i jedna skakačica, Dajana Dangubić iz Konjica.

Uz podršku opštine Višegrad i preduzeća „Hidroelektrane na Drini“ skokove sa ćuprije organizovala je Turistička organizacija Višegrad.

FOTO

[royalslider id=“127″]

VIDEO

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: , , , ,