Jaka kiša prekinula prvu „Nasmijanu radionicu kreativnosti“

03. avgusta 2014. 058.ba

Kreativna radionica u Andricgradu

NASTAVAK IDUĆE NEDELjE U 18 ČASOVA

ANDRIĆGRAD – Jaka olujna kiša, koja je u nedelju veče, 3. avgusta zahvatila Višegrad, prekinula je tek započetu prvu „Nasmijanu radionicu kreativnosti“, koju su mališanima, po zamisli Bojane Podgorice, pripremili članovi Dramskog studija Srpskog prosvjetnog i kulturnog društva „Prosvjeta“ Višegrad.

– Zbog iznenadne kiše veći dio planiranih aktivnosti odradićemo iduće nedelje, pojasnila je Podgorica, zahvalivši se višegradskim mališanima i njihovim roditeljima koji su u velikom broju došli na prvu edukativno-zabavnu radionicu.

Kreativna radionica u Andricgradu

Predsjednica višegradske „Prosvjete“, Danka Mitrović ranije je najavila održavanje „Nasmijanih radionica kreastivnosti“ svake nedelje u 18 časova na Trgu Nikole Tesle u Andrićgradu, do početka nove školske godine, pa i kasnije, ukoliko to vrijeme bude dozvoljavalo.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , ,