Jedinstvena „Pres tura“ za Rudo

Opština Rudo - 01. avgusta 2014. 058.ba

Vodeni ćiro u Rudom

RUDO – U organizaciji menadžmenta hotela „Comsar-Rudo“, od 28.07. do 30.07. 2014. godine, organizovana je „Pres tura“ za Rudo.

Učestvovale su najznačajnije televizijske i radio kuće, kao i predstavnici mnogih dnevnih i poslovnih portala. Bilo je tu preko dvadeset novinara i urednika iz RTS-a, „GM Business & Lifestyle“, redakcije „Na dlanu“, „Radio 202“, lista „Ilustrovana politika“, „Profit magazina“, „Večernjih novosti“, „E-kapija“, „TV Happy“, magazina „Umjetnički pres karavan“, portala „Dobar život“, TV Pink, rubrike „Turistički svet – savremeno hotelijerstvo i turizam“.

Po riječima prof. istorije Veljka Mitrovića, novinari su plovili brodom „Vodeni Ćira“, od Setihova do Brodara. Na ovom putovanju, obišli su srednjovjekovni grad Brodar, džamiju Magribiju u Omačini, muzej Prve proleterske i spomen sobu poginulim borcim VRS, Draževinu (mjesto gdje je uhvaćen Dragoljub D. Mihailović), rodno mjesto Radojice-Velikog vezira Mehmed Paše Sokolovića, Dobrun i Višegradsku ćupriju.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: