Obavještenje Opštinske izborne komisije Višegrad

28. avgusta 2014. 058.ba

Izbori-glasanje

SPISKOVI ZA GLASANJE PUTEM MOBILNOG TIMA

VIŠEGRAD – U okviru priprema za prestojeće Opšte izbore Opštinska izborna komisija Višegrad prikuplјa podatake o licima koja su zbog svoje starosti, bolesti i invalidnosti vezana za domove i ne mogu doći na biračka mjesta da glasaju, kaže se u informaciji proslijeđenoj Radio Višegradu.

U skladu sa odredbama Izbornog zakona i Pravilnika o vođenju centralnog biračkog spiska, spiskovi tih birača sačinjavaju se na osnovu evidencija nadležnog organa zaduženog za socijalno staranje i drugih organa koji imaju podatke o ovim licima.

Prijava za mobilni tim može se podnijeti u Centru za birački spisak u zgradi Opštine Višegrad.

Podaci koji su potrebni za popunjavanje prijave su: ime i prezime, datum rođenja, jedinstveni matični broj i puna adresa prebivališta – ulica i kućni broj i kontakt telefon. Prijavu mogu podnijeti srodnici ili komšije birača.

Opštinska izborna komisija Višegrad će izvršitit porvjeru da li se birači nalaze na biračkom spisku i još jednom provjeriti da li birači žele da glasaju putem mobilnog tima.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: