Održana promocija knjige „Kuda ide naša omladina“

13. avgusta 2014. 058.ba

Promocija u Cajnicu Biljana

ČAJNIČE – Mr Biljana S. Spasić iz Kragujevca sinoć je održala promociju knjige „Kuda ide naša omladina„ u Narodnoj biblioteci „Branko Ćopić„ Čajniče s početkom u 19,00 časova

„Samo je jedan put životni na koji čovek može stupiti idući ka svome cilju. Ako to nije put života, onda to svakako mora biti put smrti. Na jedan ili drugi put čovek stupa od djetinjstva a početna stanica na tom putu jeste porodica. Vidimo i znamo u kakvom svetu živimo, ali, kuda idemo? Zato, poslednji je trenutak da sve snage stavimo u službu ozdravljenja porodice i njenog jačanja, jer bez zdrave porodice nema zdrave ličnosti a samim tim ni zdrave Srbije“ – rekla je Biljana

Knjiga je nastala zbog neizmjerne ljubavi prema omladini kojoj je posvetila svoj život i radni vijek radeći na obrazovanju ljudskog lika i vaspitanju mladih Biljana Spasić demografskim istraživanjima bavi se poslednjih 15. godina.

Književnica je izrazila oduševljenje prema radnicima biblioteke „Branko Ćopić“ Čajniče i Crkvenoj opštini Čajniče.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Gordana Tadić

Rođena 14. septembra 1988. godine u Čajniču. Osnovnu i srednju školu završila u Čajniču. Godine 2012. diplomirala na Filozofskom fakultetu na Palama, odsjek Žurnalistika, te stekla zvanje diplomirani novinar.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Gordana Tadić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , ,