Održani koncerti KUD-a „Izvor“ iz Čajniča i KUD-a „Pljevlja“ iz Pljevalja

29. avgusta 2014. 058.ba

KUD Izvor

ČAJNIČE – U okviru Velikogospojinskih svečanosti 27. avgusta 2014. godine održan je koncert Kulturno umjetničkog društva „Izvor“ iz Čajniča kao i koncert gostiju Kulturno umjetničko društvo „Pljevlja“ iz Pljevalja u sali Doma kulture „Filip Višnjić“ Čajniče sa početkom u 20,00 časova.

Koncert su otvorili načelnik opštine Čajniče Goran Karadžić koji je pozdravio goste iz Pljevalja i sve prisutne, poželio im dobrodošlicu i izrazio zahvalnost za njihovo gostovanje u Čajniču i Kulturnoumjetničko društvo „Pljevlja“ iz Pljevalja sa koreografijom „Igre iz Crne Gore“.

Nakon njih nastupilo je Kulturno umjetničko društvo „Izvor“ iz Čajniča koji se predstavio sa dvije koreografije: „Skopska Crna Gora“ i „Igre Šumadije“.

KUD Pljevlja

Nakon toga na bini se ponovo predstavio ansambl iz Pljevalja sa koreografijom „Igre iz Banata“.

U međuvremenu dodjeljene su i novčane nagrade i zahvalnice onima koji su bili najbolji u toku Velikogospojinskih kulturno-sportskih svečanosti.

Jedan drugi vid takmičenja u odnosu na sportska bilo je i takmičenje za najbolje dvorište i balkon gdje je za najljepše dvorište prvo mjesto osvjila Javna ustanova „Dječije obdanište“ Čajniče, drugo mjesto pripalo je Vesni Kalajdžić dok je treće mjesto osvojio Dragan Vasiljević a za najljepši balkon prvo mjesto odnio je Petar Tadić, drugo i treće mjesto zauzeli su Stefan Filipović i Radmila Petrović.

Ovim koncertom zatvorene su i Velikogospojinske kulturno-sportske svečanosti.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Gordana Tadić

Rođena 14. septembra 1988. godine u Čajniču. Osnovnu i srednju školu završila u Čajniču. Godine 2012. diplomirala na Filozofskom fakultetu na Palama, odsjek Žurnalistika, te stekla zvanje diplomirani novinar.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Gordana Tadić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,