Održano veče poezije u Čajniču

27. avgusta 2014. 058.ba

Vece poezije u Cajnicu

ČAJNIČE – U Čajniču je u okviru Velikogospojinskih svečanosti 26. avgusta 2014. godine održano veče poezije na kome su svoje stihove govorili pjesnici Božidar Stanar i Milun Lubarda iz Rogatice i Milanko Borovčanin sa Sokoca.

Veče poezije je održano u biblioteci „Branko Ćopić“ Čajniče sa početkom u 20,00 časova. Ovo veče otvorili su direktor biblioteke Jelena Tadić koja je pozdravila pjesnike i publiku a takođe i načelnik opštine Čajniče Goran Karadžić koji je poželio dobrodošlicu pjesnicima i izrazio čast i zadovoljstvo što su se odazvali i svojim prisustvom uveličali ove Velikogospojinske dane.

Manifestacija je propraćena prisustvom velikog broja ljudi koji su uživali u poeziji pjesnika. Pokrovitelj manifestacije je opština Čajniče.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Gordana Tadić

Rođena 14. septembra 1988. godine u Čajniču. Osnovnu i srednju školu završila u Čajniču. Godine 2012. diplomirala na Filozofskom fakultetu na Palama, odsjek Žurnalistika, te stekla zvanje diplomirani novinar.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Gordana Tadić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , , ,