Pobjeda koalicije na svim nivoima

SRNA - 19. avgusta 2014. 058.ba

Željka Cvijanović u Višegradu

VIŠEGRAD – Višegradski opštinski odbori /OO/ SNSD-a, DNS-a, Socijalističke partije i Srpske radikalne stranke „Dr Vojislav Šešelj“ podržaće na predstojećim izborima Milorada Dodika, kandidata koalicije za predsjednika Republike Srpske i Željku Cvijanović, kandidata za srpskog člana Predsjedništva BiH.

Međunarodni sekretar SNSD-a Željka Cvijanović i rukovodstva višegradskih opštinskih odbora /OO/ SNSD-a, DNS-a, Socijalističke partije i Srpske radikalne stranke „Dr Vojislav Šešelj“ dogovorili su danas u Višegradu i da svaka partija pojedinačno podrži kandidate za parlamente.

Predsjednik OO SNSD-a Višegrad Pero Petrović rekao je da očekuje pobjedu ove koalicije na svim nivoima, a posebno u Višegradu.

On je rekao novinarima da će nakon pobjede uspostaviti normalnu saradnju lokalne sa republičkom vlašću.

„Sadašnja vlast u Višegrad je totalno prekinula tu saradnju i ne sarađuje sa visokim zvaničnicima Republike Srpske, pa čak njeni predstavnici nisu dočekali ni /Njegovu svetost/ patrijarha srpskog Irineja na Vidovdan, koji je prisustvovao otvaranju Andrićgrada“, rekao je Petrović.

Predsjednik Opštinskog odbora DNS-a u Višegradu Mladenko Tasić istakao je da je dogovorena podrška kandidata ove koalicije za predsjednika Srpske i srpskog člana Predsjedništva BiH, dok će za Parlamentarnu skupštinu BiH i za Narodnu skupštinu Republike Srpske podržati svoje kandidate.

On je rekao da je pobjeda ove koalicije neupitna.

Tasić je istakao da saradnja ove koalicije na lokalnom nivou nije značajna, jer su DNS i SNSD u opoziciji.

Cvijanovićeva je danas sa učesnicima Međunarodnog folklornog festivala „Licidersko srce“ prošla mostom Mehmed-paše Sokolovića, a večeras će otvoriti dio ove manifestacije u Andrićgradu, koji se istovremeno održava i u Bajinoj Bašti u Srbiji.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , , , ,