Počela druženja djece u Strgačini

Opština Rudo - 01. avgusta 2014. 058.ba

Kamp Strgačina

RUDO – U utorak 29. jula, u “Interkulturalni kamp Rudo – Strgačina 2014”, stigle su prve ovogodišnje grupe učesnika. Stigli su učenici iz OŠ “Rudo” iz Rudog, OŠ ”Avdo Smajilović” iz Sarajeva, OŠ “Vuk Karadžić“ iz Višegrada i učenici OŠ “Ilovača” iz Ilovače.

Ovogodišnji boravak, učesnici kampa započeli su interesantnim sportskim aktivnostima – školom tenisa, koja je kao jedna od novina uvrštena u program interkulturalnog kampa, pod stručnim nadzorom Aleksandra Petrovića, trenera teniske škole iz Foče.

U nastavku druženja očekuje ih interesatna dramska radionica, za koju je ranijih godina bilo najviše zainteresovanih i koja je zaokupila najveću pažnju učesnika. Tu su i istorijsko geografska radionica i druge zabavno-sportske i edukativne aktivnosti.

Posjeta članova Udruženja za pomoć licima sa posebnim potrebama, planirana je za petak (prvi avgust) a izleti u Rudo i Višegrad, planirani su za drugi avgust.

Prva grupa u kampu ostaje do trećeg avgusta.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,