Post festum Ilindanskog sabora na Borikama

Tekst i foto: Sreten Mitrović - 04. avgusta 2014. 058.ba

Auta na Borikama

VIŠE VOZILA NEGO LjUDI?!

ROGATICA – Prođe Sveti prorok Ilija i Ilindanski sabor na Borikama. Bio je to i ove godine dan i događaj za susrete i produbljavanje starih i sklapanje novih prijateljstava sve do brakova.

Ali ono što je zapelo za oko svakom posjetiocu Borika na Ilindan je broj automobila u kojim se dolazilo na Sabor. Bilo ih je, činilo se, više nego što je bilo naroda tog drugoavgustovskog dana na Borikama i da nije prostranih boričkih polja, organizatori Sabora sigurno bi se našli u problemima kako naći mjesto za parkiranje najvećim dijelim visokoturažnih limuzina.

Auta na Borikama

Koliko je bilo vozila na Borikama pokazuju i snimci koje donosimo. Ni širokokutni objektiv našeg fotoaparata nije mogao jednim snimkom da „uhvati“ cijeli parking samo u jednom dijelu Borika, pa smo ih napravili više samo „glavnog“ parkirališta, jer je pomoćnih bilo još dosta. Za parking je korišten svaki slobodan prostor na i oko Borika.

I još nešto za kraj. Sve se završilo bezbjedno i za ljude i za vozila kao božije proviđenje i dar velikog praznika.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,