Predizborne aktivnosti Opštinske izborne komisije Višegrad

14. avgusta 2014. 058.ba

Izborna komisija u Visegradu

DODJELjENA MJESTA U BIRAČKIM ODBORIMA

VIŠEGRAD – U okviru priprema za opšte izbore u BiH, koji su zakazani za 12. oktobar, Opštinska izborna komisija Višegrad održala je sastanak sa predstavnicima političkih subjekata, na kome je izvršena javna dodjela mjesta u biračkim odborima.

Izborna komisija u Visegradu

Po riječima Bora Ninkovića, predsjednika Opštinske izborne komisije, u roku od sedam dana 34 politička subjekta koja učestvuju u raspodjeli mjesta u biračkim odborima u Višegradu, treba da odrede svoje članove i njihove zamjenike.

– Nakon toga će uslijediti njihova obuka i uređenje biračkih mjesta, naglasio je Ninković, podsjećajući da pravo glasa na opštim izborima, na 24 biračka mjesta na području opštine Višegrad, uključujući i jedno mjesto u odsustvu, ima 11.016 birača.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,