Priznanje za mlade fudbalere „Bambi-Sokola“

05. avgusta 2014. 058.ba

Bambi Soko

SEDMORICA NA ZVEZDINOM KAMPU

VIŠEGRAD – Sedmorica mladih fudbalera „Bambi-Sokola“ iz Višegrada, sportske sekcije Srpskog sokolskog Društva „Soko“ – Dobrun, do 12. avgusta učestvuje na prestižnom kampu beogradske Crvene Zvezde, koji je tokom ovog ljeta organizovan za mlade fudbalske talente na Zlatiboru.

Član uprave „Bambi-Sokola“, Aleksandar Govedarica ističe da su na Zvezdin kamp pozvana njihova sedmorica najistaknutijih članova, od 2001. do 2006. godišta.

„Bambi-Soko“ već treću godinu ostvaruje odličnu saradnju sa Zvezdinom školom fudbala, a mladi fudbaleri ove Sokolove sekcije 2012. godine posjetili su Zvezdin muzej i stadion Marakana u Beogradu, kada ih je primio i doskorašnji predsjednik ovog trofejnog kluba, Dragan Džajić.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , ,