SNSD Višegrad predstavio kandidate za opšte izbore u BiH

08. avgusta 2014. 058.ba

Pero Petrović i Sonja Mitrašinović

PETROVIĆ ZA POSLANIKA – MITRAŠINOVIĆEVA ZA PARLAMENT BiH

VIŠEGRAD – Kandidat SNSD-a Višegrad za poslanika u Narodnoj Skupštini Republike Srpske, u izbornoj jedinici devet, je Pero Petrović, ekonomista za turizam, doskorašnji direktor banjsko-rekreacionog centra „Vilina Vlas“ i predsjednik opštinskog odbora ove stranke u Višegradu, potvrdio je na konferenciji za štampu Mile Lakić, predsjednik Izvršnog odbora SNSD-a Višegrad.

Lakić je novinare obavjestio da je kandidat za Parlament BiH u izbornoj jedinici tri, ispred SNSD-a Višegrad, Sonja Mitrašinović, ljekar u Domu zdravlja Višegrad, specijalista radiolog sa doedukacijom iz porodične medicine i mamografije.

Pero Petrović je upoznao novinare da im je cilj da Višegrad postane prepoznatljivo turističko mjesto u regionu, za šta, kako je naglasio, treba vezivati glavne razvojne planove i zapošljavanje ljudi.

S tim u vezi on je podsjetio da Višegrad ima prepoznatljiv turistički potencijal, ističući značaj kompleksa „Andrićgrada“ u kome se uskoro otvara hotel i počinje sa radom Panslovenski univerzitet lijepih umjetnosti.

– Sve do 10. maja ove godine, kada sam izabran za predsjednika opštinskog odbora SNSD-a Višegrad, bio sam nestranačka ličnost i svojim osmogodišnjim rukovođenjem, u dva mandata kada su lokalnu vlast vodili SDS i SNSD, dokazao sam se kao uspješan privrednik, naglasio je Petrović.

On je rekao da nedavnu smjenu sa dužnosti direktora „Viline vlasi“, od strane minimalne većine od 11 odbornika, Skupštine opštine Višegrad smatra nezakonitom, ističući da su netačne tvrdnje aktuelne lokalne vlasti da je u sukobu interesa ili nespojivosti funkcija.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , , ,