Sport uz Preobraženje Gospodnje u Rogatici

Tekst i foto: Sreten Mitrović - 19. avgusta 2014. 058.ba

Povreda Dejana  Lukića

Povreda Dejana Lukića

TENISERI IZAŠLI U JAVNOST

ROGATICA – Prije dvije godine u kompleksu Sportsko-rekreacionog centra u Rogatici izgrađeno je tenisko igralište sa svim sadržajima koji omogućuje da se u njemu mogu igrati i turniri većeg ranga.

Od prvog dana otvaranja na njemu se počeo tenis igrati rekreativno. Prvo zvanično takmičenje bilo je u okviru menifestacija uz ovogodišnju krsnu slavu opštine Preobraženje Gospodnje.

Održan je teniski turnir koji je okupio 16 takmičara. Počelo se od osmine finala 16. a završilo sa finalom uoči slave, 18 avgusta.

U prvom polufinalu sastali su se Mirko Planojević i Dejan Lukić. Pobjedio je Lukić sa 2:0.

Drugo polufinale igrali su Darko Kovač i Slobodan Kovačević. Kovač je otišao dalje sa 2:0.

U borbi za treće mjesto igrali su Kovačević i Planojević. Pobijedio je Kovačević sa 2:0.

Finale su igrali, ali ne i doigrali Darko Kovač i Dejan Lukić. Kod rezultata 1:0 za Kovača, zbog povrede noge meč je predao Lukić.

I ovaj sport po mišljenju mnogih ima u Rogatici dobru perspektivu. Ali treba doći do domaćeg kadra koji će raditi sa dolazećim, posebno mladim, koji žele da se njime bave.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,