Tamburaši u Čajniču održali koncert

18. avgusta 2014. 058.ba

Tamburasi u Cajnicu

ČAJNIČE – U petak je održan koncert Gradskog tamburaškog orkestra iz Banja Luke pod dirigentskom palicom Zlatana Mirića u kino sali Doma kulture Filip Višnjić Čajniče koji je počeo u 20,00 časova.

Koncertu je prisustvovao i načelnik opštine Čajniče Goran Karadžić koji je pozdravio tamburaše i poželio im dobrodošlicu.

Pred velikim brojem Čajničana tamburaši su se predstavili sa lijepom starogradskom muzikom.Koncert pod nazivom „Sto godina poslije…“ trajao je skoro dva sata a prisutni su uživali u muzici. Organizator koncerta je Dom Kulture „Filip Višnjić“ Čajniče pod pokroviteljstvom opštine Čajniče.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Gordana Tadić

Rođena 14. septembra 1988. godine u Čajniču. Osnovnu i srednju školu završila u Čajniču. Godine 2012. diplomirala na Filozofskom fakultetu na Palama, odsjek Žurnalistika, te stekla zvanje diplomirani novinar.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Gordana Tadić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,