Uspješno završena prva nedjelja kampa u Strgačini

04. avgusta 2014. 058.ba

Kamp u Strgačini

RUDO – U utorak, 29. jula 2014. godine, započeto je prvo ovogodišnje druženje djece u Interkulturalnom kampu u Strgačini kod Rudog. U prvoj nedjelji, na Kampu su boravila djeca iz Rudog, Višegrada, Ilovače i Sarajeva.

Tokom pet dana djeca su imala priliku da se druže, zabavljaju, ali i da uče kroz radionice i igru. Za njih su organizovane radionice na temu interkulturalizma, dramska radionica, istorijsko- geografska, škola tenisa, kao i izleti u Rudo i Višegrad.

Kamp u Strgačini

Osim toga, kao i svake godine, organizovano je i druženje sa djecom sa preprekama u učenju i učešću. Učenici koji su boravili u Strgačini, pripremili su im kratke skečeve, predstavili su svoje gradove, a zatim ih pozdravili drugarskom pjesmom. Takođe, i sva udruženja su predstavila nešto od svog stvaralaštva.

Ove sedmice, Interkulturalni kamp u Strgačini će ugostiti djecu iz još četiri škole i upriličiti niz zanimljivih aktivnosti.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Danka Ivanović

Profesor srpskog jezika i književnosti iz Rudog. U slobodno vrijeme posmatrač i analitičar...

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Danka Ivanović

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,