Veliki interes mališana za maskenbal u Andrićgradu [FOTO]

17. avgusta 2014. 058.ba

Maskenbal u Andricgradu

NAJ MASKE ĐORĐA I LARE VASILjEVIĆ

ANDRIĆGRAD – U konkurenciji stotinjak višegradskih mališana, koji su se uz pomoć i kreaciju svojih roditelja u nedjelju veče, 17. avgusta predstavili sa raznovrsnim maskama u programu Dramskog studija Srpskog prosvjetnog i kulturnog društva „Prosvjeta“ Višegrad u kompleksu Andrićgrada, najuspješnije maske imali su brat i sestra, Đorđe i Lara Vasiljević.

Svojim maskama, na originalan način, prestavili su poznate naučnike Nikolu Teslu i Tomasa Edisona.

Zahvaljujući kreacijama mame Verice, prosvjetnog radnika, Đorđe i Lara Vasiljević sa maskom grozdova bili su pobjednici i dječijeg maskenbala koji je održan 2012. godine u Andrićgradu.

Druga nagrada za masku starca Lijana iz pripovjetki Branka Ćopića pripala je Lazaru Puhalu, a treća Vladanu Tanaskoviću, za masku spajdermena.

Po riječima Bojane Podgorice, umjetničkog rukovodioca Prosvjetinog Dramskog studija, i narednih nedelja za višegradske mališane pripremaju zanimljive programe.

[royalslider id=“125″]

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , ,