Višegrad 23. avgusta domaćin 8. međunarodnih skokova sa ćuprije

18. avgusta 2014. 058.ba

Skokovi sa višegradske ćuprije

REVIJA VRSNIH SKAKAČA

VIŠEGRAD – Višegrad će u subotu, 23. avgusta, osmu godinu zaredom, biti domaćin najboljih skakača u vodu iz regiona, potvrdila je Olivera Todorović, direktor Turističke organizacije Višegrad.

– Na ovoj sportsko turističkoj manifestaciji najavljeno je učešće tridesetak vrsnih skakača iz Srbije, Makedonije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine, koji će skakati u Drinu sa sofe Mosta Mehmed paše Sokolovića, pojasnila je Todorovićeva.

Zvanični program ove međunarodne manifestacije, koju uz podršku opštine Višegrad, organizuje Turistička organizacije Višegrad, počinje u 13 časova.

Generalni sponzor je Hipo Alpe Adria, a sponzor preduzeće „Hidroelektrane na Drini“.

Pobjednik prošlogodišnjih skokova sa višegradske ćuprije bio je poznati užički skakač, Borko Miladinović. Drugi je bio Rade Šćepanović iz Kolašina, a treći Ivica Domanović iz Užica.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: